Apartmani Dobra Voda

Apartmani Dobra Voda

Apartmani Dobra Voda. Dobre Vode karakteriše povoljna klima i cista voda. Strujanjem planinske i morske klime, mesto se smatra za pravo lečilište onih koji imaju problema sa astmom.

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom Veliki Pijesak koja zbog čistoće vode i velikoj prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije (dužine 480m, prosecne širine 29 m).

Pruža pogled na nezaboravan zalazak sunca i prelepu boju mora po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ” vazdušna banja “ zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

Dobre Vode su najveće turističko mesto u ovom delu crnogorskog primorja. Idealno je mesto za odmor , pogotovu porodica sa decom.

Medjutim, ni mladja populacija nece ostati ravnodusna, jer ima lokala i diskoteka za izuzetan noćni provod. Susedni gradovi su Bar, Ucinj, Utjeha i Sutomore. U Dobrim Vodama, plaža “Veliki Pijesak” se nalazi pri dnu istoimene uvale.

 

Top 3 apartmana u Dobrim Vodama

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment