Apartmani Šušanj

Apartmani Šušanj

Apartmani Šušanj. Šušanj je naselje u opštini Bar. To je malo turističko mesto, mirno i tiho, idealan izbor za odmor sa porodicom. Tokom letnjih meseci, grad je pun turista, udaljen je samo kilometar od Bara i gotovo da predstavlja njegovo predgrađe.

Okružuje ga očuvana borova šuma, koja u toplim letnjim mesecima predstavlja pravo osveženje. Zahvaljujući njoj, Šušanj ima jedinstvenu mikro klimu, koja čini da je svako doba dana idealno vreme za odmor. Mediteranska klima, morski vazduh i borova šuma pogodni su u lečenju reumatskih i bolesti disajnih organa.

Šljunkovita plaža Šušnja, Žukotrlica, duga je 2 km, idealno je mesto za odmor, zahvaljujući prirodi koja je okružuje. Plaža je čista, sređena i vrlo lepo organizovana zbog svoje prirodne hladovine.

Tu se nalaze kafići, barovi, restorani, tako da možete uživati u svom omiljenu piću ili jelu, ne napuštajući ovu popularnu plažu. Interesantno je to da je Šušanj povezan sa Barom lepo uređenim šetalištem.

U gradu Baru se tokom leta organizuju razne kulturno – umetničke manifestacije, koncerti, izložbe… tako da će te sigurno uživati.

Šušanj je poslednjih nekoliko godina proglašavan za najčistiji grad na crnogorskom primorju. Zbog toga je dobar izbor ukoliko krećete na odmor sa decom. Dobar je i za sve one koji žele da se odmore od gradske gužve i buke, i da u miru i tišini „napune baterije“.

Ovo mesto je mirno i tiho, možete uživati u šetnji njegovim ulicama, kao i fantastično sređenom šetalištu. Kafići i restorani nalaze se i na obali, a uživanje u ukusnoj hrani i piću, još više će „začiniti“ šum talasa.

Oni koji vole provod do kasnih noćnih sati, mogu otići do Bara i svoju noć provesti u nekom klubu ili diskoteci.

 

Top 3 apartmana u mestu Šušanj

Оставите одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment